Συνεχίζεται η συνεργασία με το Συνεταιρισμό ΘΕΣΓΑΛΑ μετά την επιτυχημένη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της διαχείρισης του έργου της κατασκευής και εκκίνησης λειτουργίας της μονάδας παστερίωσης γάλακτος στη Γιάννουλη Λάρισας.

Περισσότερα...

Σημαντικότατες αλλαγές στο χώρο του τουρισμού φέρνει η πλήρης αναθεώρηση του νομοθετικού πλαισίου για τα κριτήρια και τη διαδικασία κατάταξης των ξενοδοχείων σε αστέρια και των επιπλωμένων ενοικιαζόμενων δωματίων σε κλειδιά. 

Περισσότερα...

H Ν. ΤΣΟΥΤΣΟΥΚΑΣ-Κ.ΔΕΛΗΜΠΑΣΗΣ Ο.Ε. "Δρόμων Σύμβουλοι Μηχανικοί", μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών αξιολόγησης έχει ενταχθεί στα μητρώα συμβούλων-μελετητών των ακόλουθων υπηρεσιών/φορέων:

Περισσότερα...

Η Δρόμων Σύμβουλοι Μηχανικοί υπέγραψε σύμβαση εκπροσώπησης της TÜV HELLAS, για την περιοχή της Θεσσαλίας. Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο χώρο, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. 

Περισσότερα...